KezdőlapCímlapNádai Anikó: 2026 előtt nem lesz esküvő

Nádai Anikó: 2026 előtt nem lesz esküvő

A műsorvezető és a vőlegénye tegnap ünnepelték az évfordulójukat, ugyanis négy éve annak, hogy egymásra találtak.

Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter még a 2022-es év elején jegyezték el egymást egy nyaralás során. A szerelmesek nem vágtak bele rögtön az esküvő szervezésébe, közben pedig azért is csúszott a dolog, mert megszületett az első közös gyermekük, Alex, majd építkezésbe kezdtek, ami szintén sok időt és energiát igényelt. A műsorvezető elmondása szerint amióta beköltözhettek az új házukba, minden reggel mosolyogva ébrednek, olyan szerencsésnek érzik magukat.

– Az én oldalamról nincs segítség, édesanyám sajnos már nem él. A támogatás Peti szüleire hárul, akikre maximálisan számíthatunk. Ilyenkor a mama főz, a papa pedig mesét olvas, nagyszerűen felosztják a feladatokat. Ebben mi is hasonlóan működünk, nálunk is megvan, kinek mi a teendője. Peti a felelős a kutyáért, az én reszortom a bevásárlás, a főzés és a takarítás. A gyerekekkel való feladatokat pedig egyenlő arányban osztjuk el, beleértve az éjszakázást: Alex minden éjjel felébred, felváltva kelünk fel hozzá. Bízom benne, hogy hamar túllendülünk ezen az időszakon – engedett betekintést az életükbe a tévés.

A műsorvezető korábban úgy fogalmazott, az építkezés után, ha nem is idén, biztosan oltár elé állnak, ám úgy néz ki, a terveik mégsem jöttek össze, így ismét tolódik a dátum.

– Az építkezés sokba került, nem ragaszkodunk görcsösen a házassághoz. Van egy közös gyermekünk, ami sokkal erősebb kötelék, de szeretnénk majd a barátainkkal megünnepelni a szerelmünket. Nem akarom elkapkodni a szervezést, nem vagyok jártas benne. Ha valamit csinálok, akkor azt százszázalékosan teszem. Ha jövőre szeretnénk összeházasodni, már el vagyunk késve, alig vannak szabad időpontok, ezért a reális dátum 2026. Családilag az én oldalamról csak a nagymamám él, nekem már fent vannak az őrangyalaim. Emiatt szomorú vagyok, de cserébe az élet minden más területén boldogság jutott – mondta a Meglepetés magazinnak.

Indirekt/Blikk