KezdőlapCímlapPaprikáskrumplival készül a hétvégi Maraton Fesztiválra Krausz Gábor

Paprikáskrumplival készül a hétvégi Maraton Fesztiválra Krausz Gábor

A TV2 séfjei 400 adag ételt fognak készíteni a verseny alatt.  

Hétvégén rendezik a 39. SPAR Budapest Maraton Fesztivált, az ország legnagyobb futóeseményét. Az idén a 40. jubileumát ünneplő rendezvényen a mozgásé a főszerep, de számos kiállító és kiegészítő program is várja a résztvevőket. A Megyünk Tovább Előre Alapítvány vendégeként Krausz Gáborral együtt ott lesznek például a TV2 sztárséfjei is, akik 400 adag ételt fognak készíteni azoknak, akik támogatják az alapítványt.  

– Mivel nem akartunk futni, vagyis Andris és Frici sem, ezért eldöntöttük, hogy inkább főzünk… – mondta a sztárséf nevetve, aki hozzátette: – Ez egy nagyon jó kezdeményezés, ami mellé szívesen beállunk. Először arról volt szó, hogy 20-30 adag ételt készítsünk el, de mi akkor inkább úgy határoztunk, hogy hatalmas üstökben főzünk egy finom paprikáskrumplit. Közkedvelt ételt kellett választani, és nekünk erre esett a választásunk. Egy jó futás után azért az jól tud esni – magyarázta Krausz Gábor, akitől meg sem kellett kérdezni, hogy szerinte hogy tudja a megfelelő táplálkozás támogatni az aktív sportolást. 

 – Nem olyan régen kezdtem el sportolni, ami az életem egyik legjobb döntése volt. Rájöttem, hogy a testnek és a léleknek is mennyire fontos az aktív mozgás. Ahogy  haladok előre a korral, odafigyelek, hogy mit eszem. A szakmámban ez nagyon nehéz dolog, mert jó ételekkel vagyunk körülvéve, folyamatos a kísértés. Nem könnyű fittnek maradni. Jókat kell enni és keveset. Aki viszont a SPAR Budapest Maraton bármelyik távját teljesítette, azt szeretettel várjuk a sátrunknál! Ők lelkiismeretfurdalás nélkül megehetik a paprikáskrumplit.