KezdőlapCímlapTragédia: meghalt Sallai Nóra autóbalesetben megsérült ötéves kisfia

Tragédia: meghalt Sallai Nóra autóbalesetben megsérült ötéves kisfia

Feladta a harcot Sallai Nóra kisfiának a szervezete, az orvosok nem tudták megmenteni az ötéves Bende életét.

Elhunyt a kórházban a Jóban Rosszban sorozat egykori színésznőjének, Sallai Nórának az ötéves kisfia, miután bő egy hete Alsónémediben a színésznővel együtt súlyos autóbaleset érte őket – írja a Blikk. A lap észrevette, változott a büntetőeljárás Sallai Nóra karamboljának ügyében.

Míg az előző héten a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának bűntette miatti eljárásról beszélt, ez mostanra változott, és már halált okozó baleset ügyében folyik a nyomozás. Ez utóbbit maga a rendőrkapitányság is megerősítette a lapnak.

Sallai Nóra, bár válságos állapotban van, de továbbra is küzdenek az életéért, sőt még mindig tart a számára elindított irányított véradás is. A színésznőt az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják, az állapota válságos, az ütközés során ugyanis több igen súlyos sérülést szenvedett, ennek mértéket még az orvosok sem tudták pontosan megállapítani.

A színésznőre még műtétek sora vár az elkövetkező hetekben, ehhez azonban vérre van szükség. Egy héttel ezelőtt országos irányított véradás indult Nóráért, amelyben színészkollégái és a Játékszín is részt vett. Többek között Jánosi Dávid és Gazdag Tibor is adott vért a színésznőnek, de folyamatosan, az egész országban lehet adományozni a plazmaadó pontokon jelenleg is.