KezdőlapCímlapKiderült az igazság! Szuszpenzor rejtette Puskás Peti "csomagját"

Kiderült az igazság! Szuszpenzor rejtette Puskás Peti „csomagját”

Az énekes elárulta, valóban kegyetlen volt a felkészülés, de minden egyes pillanatával egyre nagyobb tisztelettel és elismeréssel gondolt a nőkre.

Hatalmasat durrant Puskás Peti produkciója a Sztárban sztár All Stars szombat esti adásában. A The Biebers frontembere ugyan nem először adott elő női produkciót, de most először kellett mindent megtennie azért, hogy a lehető legszexibb legyen Madonnaként. Ennek pedig fájdalmas ára volt: az órákon át viselt tűsarkú és a szuszpenzor, azaz az ágyékvédő.

– A hét végére már azt éreztem, hogy a menstruációm is megjött, de a viccet félretéve: többször eszembe jutott, hogy hogy a nők mi mindent megtesznek a külsejükért. Másfél órán keresztül tartó sminkelés, fodrászat, magas sarkú, fűző. Komolyan mondom, a szuszpenzor volt a legkevesebb – vallotta be őszintén Puskás Peti, aki persze a szexi Madonna produkciója után nemcsak rengeteg dicséretet kapott, de a zsűri poénjainak célpontja is lett a módszer miatt, amellyel sikeresen próbálták a rózsaszín tornadresszben eltüntetni a férfiasságát.

– Azon gondolkodtam, hogy valamennyi el lett tüntetve abból, vagy ennyi, ami van? Ez a teljes csomag, amit megkapunk? – kérdezte nevetve Liptai Claudia, mire Puskás Peti felülve a poénvonatra úgy válaszolt, hogy ez a családi csomag.

Hajós András sem bírta ki, ő a „kiscsomagosok” nevében mondott köszönetet. Ám a viccelődést félretéve Puskás Peti elárulta, komoly nehézségei voltak a szuszpenzor viselésének.

– A legfájdalmasabb a főpróba volt, amikor először felvettem ezt a ruhát. Akkor jöttem rá, hogy amíg én ahhoz vagyok szokva, hogy amikor kimegyek a mosdóba, akkor csak egy zipzár le és már meg is oldottam, aznap ez nem így volt. Délután kettőtől este kilencig álltam a harisnyámban a szuszpenzorommal és tartogattam magam, miközben már az ötödjére csináltuk a Dzsingiszkánt. Nehéz volt – vallotta be az énekes, aki a tűsarkúval is alaposan meg kellett küzdjön.

Indirekt/Blikk