KezdőlapCímlapRendkívüli bejelentés! Visszavonul Azahriah

Rendkívüli bejelentés! Visszavonul Azahriah

Baukó Attila azt ígéri, nem örökre tűnik el, de sok dolgot helyre kell tennie magában.

Bejelentette visszavonulását Baukó Attila, ismertebb nevén Azahriah, a magyar könnyűzene közelmúltjának legsikeresebb előadója. Ezt maga a zenész jelentette be egy rövid jegyzetben, amit a Youtube-csatornájára töltött fel.

Azahriah azt mondta, nem szánja véglegesnek a visszavonulást, de azt most nem tudja megmondani, hogy mikor tér majd vissza. Mint fogalmazott, „sok dolgot helyre kell most tenni”, és amikor ezekkel a dolgokkal végzett, akkor majd újra találkozhatnak vele a rajongói.

Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni. nemtudom mikor találkozunk legközelebb de biztosan érzem hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig – fogalmazott a zenész.

Azt is hozzátette, hogy nem egyik pillanatról a másikra tűnik el, megtartja például a novemberi turnéját, mikor több európai országban is fellép.

A csatornáját a bejelentés óta elárasztották a kommentek, sokan nem hiszik el, hogy hosszú hónapokig, vagy akár évekig nem fog koncertezni, de a rajongók többsége megérti a döntését.

Váratlanul ért és kicsit megijeszt most ez, mindazonáltal nyilván érthető, ha szünetre vágysz, csak remélni tudom, hogy nem ez a vége  – írta egy kommentelő. „Büszke rád mindenki Ati! Vigyázz magadra és jó pihenést! Nagyon szeretünk” – üzente egy másik. 

„Kedves Azi! Rád fér a pihenés. Sok munkád és energiád van ebbe az évbe. Alig várjuk a koncertfilmet. De annál jobban a visszatérést. Rettentő módon hiányzol már most” – írta a bejelentés mellett egy rajongó, egy másik pedig így üzent: neki: „Hiányozni fogsz, várunk vissza! Megérdemled a pihenést és egy kicsit elengedni ezt a rohadt nagy nyomást, ami rajtad van. Legenda vagy!”