KezdőlapCímlapSztárbox: kiütések éjszakája

Sztárbox: kiütések éjszakája

Hatalmas KO-val szenvedett vereséget Király Viktor a Herceg, és Pulai Imre Noszály Sándor ellen.

Az este utolsó negyeddöntős mérkőzésén Herceg Dávid és Király Viktor húzott bokszkesztyűt középsúlyban. A két énekes és dalszerző igazi véres küzdelmében végül technikai KO-val Herceg kezét emelték a magasba.

Egy óvatos első menet után Király Viktor nagyon kemény ütéseket kapott a második menetben. Először az orra vére eredt el, de hamarosan a szemöldöke is felszakadt. Herceg Dávid kihasználta ellenfele zavarodottságát, a menetet egy óriási pofonnal zárta le. A harmadik menet hasonlóképpen folytatódott, Herceg megtalálta a ritmust, míg Király Viktorra a bírónak rá kellett számolnia.

Bár Viktor az utolsó pillanatig hatalmasat küzdött és a negyedik menetet nagy lendülettel kezdte meg, ám erre Herceg Dávid hatalmas ütésekkel válaszolt. Pár másodperccel a mérkőzés vége előtt azonban egy hatalmas ütéssel Herceg kiütötte ellenfelét, aki nem tudott visszajönni a meccsbe. Az utolsó negyeddöntős mérkőzést tehát technikai KO-val Herceg Dávid nyerte meg.

Vasárnap este megrendezték a Sztárbox első férfi elődöntőjét is, méghozzá a nehézsúlyban. A gigászok csatáján Pulai Imre és Noszály Sándor szállt ringbe egymás ellen: sportolói múltjuknak köszönhetően kőkemény csatára lehetett számítani.

A várva várt mérkőzést Noszály Sándor bődületes lendülettel kezdte: megsorozta Pulai Imrét, akire rá kellett számolnia a mérkőzésvezetőnek. Az egykori teniszező ezt követően sem vett vissza, sőt! Irgalmatlan KO-t vitt be Pulainak, aki azonnal elterült a hatalmas ütéstől – a meccs már az első menetben véget ért. Noszály Sándor került a Sztárbox szuperdöntőjébe a férfi nehézsúly kategóriában.