KezdőlapCímlapKate Winslet durva és szexuális visszavonulási terveket dédelget

Kate Winslet durva és szexuális visszavonulási terveket dédelget

Az Oscar-díjas angol színésznő 49 éves lett, de már a visszavonulásról kérdezik.

Természetesen Kate Winslet visszavonulása korai lenne. De mert például a Covid-járvány idején elhalasztották a Lee forgatását, illetve mert a tévés sikersorozat, az Easttowni rejtélyek (amelynek producere is volt) után kivett egy év pihenőt, hogy a családjával töltse az idejét, néhányan elkezdtek találgatni, hogy esetleg a visszavonulását fontolgatja.

Legutóbb Steve Colbert tévéműsorában faggatták erről, ahol először azt mondta: túl durvák és túl szexuálisak a fantáziái a nyugdíjas éveivel kapcsolatban. Majd leszögezte, olyannyira nem foglalkoztatja a visszavonulás, hogy soha nem is akar nyugdíjba vonulni.

Colbert műsorában persze Winslet elviccelte mind az időskorral, mind a testiséggel kapcsolatos témákat, de idén a New York Times-nak adott egy jóval komolyabb interjút, amelyben leszögezte kőkemény álláspontját az erotikus filmjelenetekkel kapcsolatban.

Jól jött volna egy intimitáskoordinátor  minden egyes alkalommal, amikor szerelmi jelenetet kellett csinálnom, vagy részben meztelennek kell lennem, vagy akár egy csókjelenetet kellett csinálnom. Jó lett volna valaki aki mellettem áll, mert mindig ki kellett állnom magamért – mondta az interjúban Winslet. Márpedig a színésznő több filmben is megmutatta magát, sőt, az Oscar-díját is egy olyan filmnek köszönheti, amelyben levetkőzött.