KezdőlapCímlapAz egész ország összefogott Sallai Nóráért és kisfiáért

Az egész ország összefogott Sallai Nóráért és kisfiáért

Sallai Nóra, a Jóban Rosszban egykori Mónika nővére és fia egy durva autóbalesetben szereztek életveszélyes sérüléseket, több helyszínen is irányított véradást szerveztek a megmentésükért.

A durva autóbaleset pénteken, Alsónémediben történt, az érintettje a 44 éves színésznő és 5 éves kisfia, akik éppen egy családi látogatásról tartottak hazafelé. Sallai Nóra és gyereke egy szürke Opelben utaztak, és épp egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra. Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így is hatalmas erővel nekiütközött.

A becsapódás következtében a színésznő Opelje felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai alá szorultak. A BMW utasai egy 18 és egy 21 éves fiatal voltak, ők kevésbé sérültek, saját lábukon szálltak ki a járműből, de végül a mentők őket is kórházba vitték. Állapotuk azóta is válságos, ezt most kollégája, Csonka András is megerősítette, és ő volt az is, aki felfedte a színésznő valódi kilétét.

Később szükségessé vált, hogy elárulják, Sallai Nóráról, a Jóban Rosszban egykori színésznőjéről van szó, mivel irányított véradást szerveztek részére, hiszen szükségessé vált az állapota miatt. Ekkor Csonka András Facebook-bejegyzéséből derült ki, hogy kiről van szó, és hogyan lehet rajta segíteni, majd többen is továbbosztották a segélykérést, mint Nagy Adri, Balázs Andi, Molnár Andrea és még sokan mások. 

Jelenleg is élet-halál között lebeg… Nehéz mit mondanom, és nem is szeretnék többet, tekintettel kell lennem a családjára. De innen is kérek mindenkit, mondjanak el érte egy imát” – mondta Bogdányi Titanilla, aki először szólalt meg Sallai Nóra kollégái közül.