KezdőlapCímlapMichael Schumacher lánya férjhez ment

Michael Schumacher lánya férjhez ment

Gina-Maria összekötötte az életét a barátjával, Iain Bethkével a család mallorcai luxusnyaralójában.

A nyaralót Schumacher felesége, Corinna vásárolta meg a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid elnökétől, Florentino Péreztől még 2017-ben.

A Ferrari legendája a hírek szerint az ideje nagy részét a mallorcai házban tölti, amelyet állítólag úgy alakítottak át, hogy egy orvosokból és ápolókból álló csapat éjjel-nappal gondoskodhasson róla, írja a The Sun. A Schumacher család számára örömteli fejlemény az esküvő, Gina-Maria Schumacher egy olyan fotót posztolt az Instagram-oldalán, amelyen újdonsült férjéhez bújik.

Bethke tavaly nyáron jegyezte el szerelmét. A szombati esküvő hírét a Schumacher család sajtóügyeit intéző menedzser, Sabine Kehm is megerősítette. A Port d’Andratx-i villában tartott esküvői szertartás körülbelül fél órán át tartott, amit állítólag egy parti követett, ahol egy countryzenekar is fellépett. A meghívottak között volt Michael öccse, Ralf Schumacher és partnere, Etienne Bosquet-Cassagne is. Az nem világos, hogy Michael részt vett-e az esküvőn.