KezdőlapCímlapVisszasírják Balázsék rajongói Vadon Janit

Visszasírják Balázsék rajongói Vadon Janit

Ugyan már februárban beült Vadon Jani helyére Ráskó Eszter, a hallgatók nem tudták megszokni a Balázsék új műsorvezetőjét.

Tavaly decemberben sokkolta a Rádió1 Balázsék reggeli show rajongóit, hogy megbomlik kedvenc műsorvezető triumvirátusuk. Vadon Jani ugyanis úgy döntött, elég volt ebből a mókuskerékből és 15 év után „szakít” a családjaként szeretett stábbal, lelép Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellől. Sőt a népszerű műsorvezető nem csak a stábot hagyta el, de a rádiózást is, egyszerűen szeretett volna más irányban elindulni. Székébe végül Ráskó Eszter humorista ült be, akit az elmúlt hét hónapban nemhogy megszeretni, megszokni sem tudtak a rajongók, de egyre többen panaszkodnak miatta. 

 Most pedig egy Reddit-posztban a Vadon Jani helyett végleg beülő Esztert vették elő, aki sokak szerint az utóbbi időben feltűnően sokat rinyál, panaszkodik, hogy mennyire fáradt.

Hagyjad már, Feri a rádió mellett tévézik, éttermet vezet és otthon is helyt áll, mellette motorozik, anno futott stb, egyszer nem hallottad 15 év alatt rinyálni, hogy fáradt lenne, de azt sokszor elmondta, hogy este 9-kor is beáll a konyhába, ha a gyerek kér egy szendvicset. Ezzel szemben Eszter fél éve csak rinyál. Nem baj, ha nem bírja. Tényleg nem. De akkor kellene annyi önismeret, hogy ne vállalja el – írta az egyik hallgató.