KezdőlapCímlapRicky Martin magyar táncosa rafinált trükkel került be a világsztár csapatába

Ricky Martin magyar táncosa rafinált trükkel került be a világsztár csapatába

Marosi Erika 13 éve csatlakozott Ricky Martin táncos csapatához.

Tizenhárom esztendővel ezelőtt egy csapásra megváltozott egy, az Egyesült Államokban élő magyar táncos élete. Marosi Erika, aki két évvel korábban végzett a Kaliforniai Művészeti Egyetemen, a latin pop királyának, Ricky Martinnak az egyik táncosa lett, s azóta is a világsztárral dolgozik. Sőt, ahogy a szombat este a Hősök terén, a Szuperkoncerten fellépő Ricky Martin a Blikknek adott exkluzív interjújában elárulta, Erika a show-jában táncoló csapat kapitánya.

A Los Angelesben élő táncos lapunknak azt is elmesélte, hogyan trükközött a válogatón, hogy egyáltalán szóba kerülhessen, mint a turné egyik résztvevője.

– Az első turném vele a MAS Tour volt, ahol eljátszhattam Mariát, azaz a slágere alatt duettet táncoltam vele a színpadon. Nagyon különleges volt. Ez már azért is egy klassz történet, mert eredetileg nem teljesítettem a magassági követelményeket, túl alacsony voltam a meghallgatáshoz 2011-ben – vallotta be Marosi Erika, aki elmesélte, végül hogyan került be a csapatba.

– Az ügynököm azt mondta, mindenképpen menjek el a meghallgatásra, ám vegyem fel a legmagasabb sarkú cipőmet, hogy magasabbnak tűnjek. Tizenegy órás meghallgatás volt Los Angelesben, csak itt 400 táncossal, de soha nem fogom elfelejteni azt az e-mailt, amelyet kaptam a hírrel, hogy sikerült – emlékezett vissza a 13 évvel ezelőtti pillanatra Erika. Azóta Ricky Martin tánckarának állandó tagja, ott van a turnékon, a klipfelvételeken, sőt, még a Palm Royale című sorozatban lévő táncjelenetében is benne volt.

– Nagyon hálás vagyok, hogy visszatérhetek Magyarországra. Ricky legutóbb még arra is megkért, hogy beszéljek a mikrofonba magyarul, köszönjek a közönségnek. Akkor Budapesten az egész családom ott volt, sőt, a kulisszák mögött találkozhattak Rickyvel. Nagyon érzelmes volt az egész – mesélte Erika, akinek a szülei számára is különleges volt ez a pillanat.

– Ők az „amerikai álommal” a gondolataikban érkeztek az Egyesült Államokba, boldoggá és büszkévé teszi őket, hogy én megélhetem az álmaimat és visszatérek Budapestre. Alig várom, hogy érezzem a tömeg energiáját és kóstoljak néhány finom, magyaros ételt, amíg otthon vagyok.