KezdőlapCímlapVarga Juditot is felkérték, hogy szerepeljen a Dancing with the Starsban

Varga Juditot is felkérték, hogy szerepeljen a Dancing with the Starsban

Erős mezőnnyel rukkoltak ki a Dancing with the Stars készítői a műsor ötödik évadában, a tíz párosból kilencet már felfedtek, ám arról még mindig csak találgatások folynak, hogy ki lesz a tizedik.

A TV2 kilenc párosról rántotta le a leplet, és kijelenthető, hogy ismét nívós mezőnyt állítottak össze a műsor készítői. Ám azt még homály fedi, ki lesz az az ismert magyar ember és profi táncos párja, akik tizedikként csatlakoznak a versenyzőkhöz.

story.hu értesülései szerint a produkció készítői azon vannak, hogy idén valami igazán nagy dobással álljanak elő. A lap úgy tudja, a TV2 egyik vezetője állítólag személyesen kereste meg dr. Varga Judit egykori igazságügyi minisztert, hogy felkérje versenyzőnek.

A 44 éves egykori igazságügyi miniszter már korábban is bebizonyította, mennyire sokoldalú. Politikusi pályafutása során hallhattuk őt hegedülni, de a futballtudása is ismert, sőt, láthattuk is dekázni. Így talán nem is akkora meglepetés, hogy a TV2 szerkesztői felkeresték a volt politikust, hogy mutassa meg a tehetségét a táncparketten is.

Varga Judit azonban – a hírek szerint nem azonnal, hanem némi gondolkodás után –megköszönte, hogy rá gondoltak, de visszautasította a csatorna ajánlatát. A portál megkereste Varga Juditot, de a volt igazságügyi miniszter nem kívánt nyilatkozni.