KezdőlapCímlapMár forgatják a Netflix sikersorozatának negyedik évadát

Már forgatják a Netflix sikersorozatának negyedik évadát

A kosztümös sorozatban most Benedict Bridgerton szerelmi életét követhetjük nyomon, ami 2026-ban kerülhet a képernyője.

Megkezdődtek a Netflix legsikeresebb sorozatának a munkálatai: a Bridgerton 4. évadának első képét most adta ki a streamer, ahol a Benendict Bridgertont alakító Luke Thompson látható egy rejtélyes ázsiai származású színésznő társaságában. A szépséget Yerin Ha-nak hívják, aki a Sophie Baek-et alakítja a kosztümös szériában. 

A sejtelmes Sophie, akit a könyvben csak Lady in Silver-nek hívnak nemcsak feltűnő megjelenésével, de határozottságával is megingatja a hajthatatlan agglegény Benedictet abban a hitében, hogy nincs szüksége feleségre. Akik már látták a harmadik évadot, azok tudják, a művészi hajlamokkal megáldott Bridgerton fiút majdnem eltalálta Ámor-nyila egy kapós és szintén szabadelvű özvegy személyében, akivel még egy bizarr szerelmi háromszögbe is belekeveredik a sármőr egy rövid időre.

Benedict azonban ennél többet akart – bár pontosan maga se tudta mit – ezért szakított a szőke szépséggel. A negyedik évad ezért pont az ő szerelmi életére fog koncentrálni, miután öccse, Colin és Penelope néhány vargabetű után végül egymásra találtak.

A 8 részes évadokat általában egy évig forgatják, vagyis a munkálatok jövő nyár végén fejeződhetnek be leghamarabb. Ebből szinte biztos, hogy 2026-ig még jó néhányat aludnunk kell ahhoz, hogy megtudjuk, Benedict és Sophie vajon egymásra találnak-e, na és persze hogy Sarolta királyné és Lady Whistledown vajon milyen furmányos módon alakítják a többi szereplő sorsát.