KezdőlapCímlapA 31 éves takarító berobbant az X-Faktorba

A 31 éves takarító berobbant az X-Faktorba

Gyöngyi Bodisová hiába nyerte meg a cseh és szlovák Got Talentet, nem lendített a karrierjén, az X-Faktor második válogatóján tarolt.

Az X-Faktorban megszokhattuk, hogy a válogató adások utolsó produkciójának egy hatalmas meglepetést tesznek be a műsor szerkesztői. A 2024-es második adásban Gyöngyi Bodisová volt a nagy durranás. 

A 31 éves nő foglalkozásaként takarítót láthattunk kiírva a képernyőre, miközben a mentorokkal folytatott beszélgetés során kiderült, hogy Gyöngyi vett már részt tehetségkutatóban, a cseh és szlovák Got Talentben. A mentorok meglepetésére szerényen elárulta, meg is nyerte azt. Nem értették, miért  jelentkezett akkor a magyar X-Faktorba. 

– Azért, mert ez egy énekverseny, és én szeretném továbbra is folytatni a zenélést. Ebből szeretnék élni – indokolta döntését. 

– És ezt nem adta meg az első helyezés egy ilyen külföldi műsorban? – kérdezte elképedve Majka, mire nemleges választ kapott azzal kiegészítve, hogy „Karrierépítés szempontjából abszolút nem”. 

Alig kezdte el énekelni Lara Fabian: Je T’aime című dalát, a mentorok újfent elképedtek – ezúttal a zseniális hangjától. Először Gáspár Laci sírta el magát, aztán Valkusz Milán, a produkció végén a közönség és a négy mentor is állva tapsolt. 

Ez az, amikor mindegy, hogy honnan jöttél, hány éves vagy, teljesen mindegy minden. Olyan tehetséged van, mintha alattad megnyílt volna egy hatalmas, mély kút, és onnan jött volna fel egy őserő. Felrobbant a színpad! Ez az, amit én keresek – áradozott Gáspár Laci, de Tóth Andi sem tudott visszafogott maradni. 

– Leszakad az ég, minden szervem remegett, zseniális volt, és jól gondolod, hogy neked ezzel kell foglalkozni, és nagyon örülök, hogy idejöttél.

Valkusz Milán a könnyeivel küszködve bevallotta, hogy nagyon ritkán érez ilyet, de most alig jut szóhoz.

– Az egész sztori megérint. A jelenlét, a dal, a sztori, az összkép kiforgatta a lelkemet. 

– Eszem ágában nincs okoskodni bármivel kapcsolatban is, ez beleköthetetlen volt – vallotta be zárásként Majka. 

Gáspár Laci szeretne vele együtt dolgozni, mentorálni, ahogy Tóth Andi és Valkusz Milán is. Ezek után nem volt kérdés, hogy Gyöngyi Bodisová négy igennel jut tovább a Táborba.

Indirekt/Femina