KezdőlapCímlapLagzi Lajcsi lánya szerint a szüleinek sosem lesz komoly kapcsolata

Lagzi Lajcsi lánya szerint a szüleinek sosem lesz komoly kapcsolata

Bár Galambos Lajos 2021-ben jelentette be, hogy 25 év után elválnak az útjaik három gyermeke édesanyjával, azóta sem neki, sem Boglárkának nem volt komoly kapcsolata.

A trombitaművész legidősebb gyermeke, Boglárka a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor vendége volt, amelyet a nézők péntek este 19 órától láthatnak a Frizbi TV YouTube-csatornáján. A beszélgetés során szóba került a fiatal divattervező szüleinek válása. Bogi szerint nem Lajcsi áramlopási ügye miatt ment tönkre a szülei házassága, egészen más okai voltak, amelyekről nem kívánt beszélni. Azt viszont elárulta, hogy szülei azóta is jó kapcsolatban vannak – írta a Blikk.

– Köztük a mai napig barátság van, és én nem tudom elképzelni, hogy bárki mással úgy tudnának együtt lenni, ahogyan ők együtt voltak. Nekik nagyon tartalmas, erős kapcsolatuk volt. Huszonöt éves házasság, aminek nincs vége soha. Lehet, hogy vannak helyzetek, amikor mást mondanak ki, másra vágynak, de szerintem egy ilyen házasság örökre szól akkor is, ha hivatalosan vége. Barátok maradtak, jó a kapcsolatuk – fogalmazott a legidősebb Galambos gyermek, aki nem bánná, ha az édesanyjának vagy az édesapjának lenne párja, ám erre nem sok esélyt lát.

– El tudnám fogadni. Normális felnőttek ehhez úgy állnak, hogy ha ő boldog egy másik emberrel, akkor én támogatom ebben, de egyikőjük esetében sem látok erre esélyt, nincs az életükben komoly kapcsolat. Jönnek-mennek emberek, de egy ilyen házasságot, mint az övék volt, semmi nem tud überelni. Annyira tartalmas és szép volt közöttük minden, hogy ezek után nem jöhet más – jelentette ki.