KezdőlapCímlapEgyre vadabb fotókat tesz ki az OnlyFansra Molnár Anikó

Egyre vadabb fotókat tesz ki az OnlyFansra Molnár Anikó

Az egykori Nagy Ő jövőre már ötvenéves lesz, de nem tervezi a visszavonulását.

Molnár Anikó iránt valószínűleg csökken az érdeklődés, ezért az utóbbi időben ingyenes közösségi oldalain is egyre többet mutat magából, hátha még több pénzt tud szerezni a pornóképeivel. Nemrég még csak a hatalmas, meztelen melleit volt hajlandó közszemlére tenni, mostanában azonban intim részeit is gondolkodás nélkül megmutatja az Instagramon. 

Legújabb fotóját egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben mutatta meg, amin teljesen meztelenül látható, ugyanis nyitott köntöse alatt nem viselt sem bugyit, sem melltartót, csak a szokásos kék szívalakú hangulatjellel takargatta magát. A képhez csak annyit írt, hogy „köszöntelek ősz” – írta az Origo.

Molnár Anikó jövőre már betölti az ötvenet, és nem sok ideje van hátra, míg csinálhatja az OnlyFans-oldalát és a pornómodellkedést.

Jövő szeptemberben 50 éves leszek, ha jól tartom magam, maximum 15 aktív évem van még – jelentette ki nemrég Molnár Anikó, aki ezzel szeretné megalapozni édesanyja és saját jövőjét is a későbbiekre nézve, és azt sem tartja kizártnak, hogy majd visszatér a sminktetoválói munkájához is.