KezdőlapCímlapGyógyíthatatlan fiú álmát váltotta valóra Király Viktor

Gyógyíthatatlan fiú álmát váltotta valóra Király Viktor

Krisztián Duchenne-féle izomdisztrófiában szenved és nagy vágya, hogy szüleivel együtt ideiglenes albérletükből saját kis otthonukba költözhessen vissza.

Megkezdődtek a bontási munkálatok az Erdős-Berky család házában. Léna speciális építőelemekből tervezi meg a házikó kibővítését, közben Szabó Zsófi különleges helyszínre vitte el a kerekesszékes Krisztiánt – írta a Bors

A munkálatok közben Krisztiánt az egyik legnagyobb példaképe, Király Viktor lepte meg egy hangstúdióban. A találkozás, a kis közös zenélés egy életre szóló, felejthetetlen élmény a fiú számára. 

Amikor Szabó Zsófi felkért, hogy találkozzak Krisztiánnal, azonnal tudtam, hogy el akarom vállalni. Bevallom, a találkozásnál én is zavarban voltam egy kicsit – állította az énekes.

Mária, Krisztián, és Attila története nem mindennapi, a 15 éves Krisztián ugyanis Duchenne-féle izomdisztrófiában szenved. A fiú kerekesszékkel éli mindennapjait, ami miatt édesanyjával albérletbe kényszerültek szeretett házikójukból. Krisztián itt érzi magát igazán otthon, de ahhoz, hogy visszaköltözhessenek, nemcsak a ház méretén kell változtatni, hanem az akadálymentesítését is meg kell oldania az Újratervezés csapatának.