KezdőlapCímlapGáspár Győző apja kitálalt: “Szégyelld magad fiam, ha még tudod, mi az...

Gáspár Győző apja kitálalt: “Szégyelld magad fiam, ha még tudod, mi az a szégyenérzet!”

Nem hagyja annyiban fia állításait az idősebb Gáspár Győző, mint mondta, jogi következményei lesznek azoknak az állításoknak, amiket Győzike mondott róla.

A napokban nagy port kavart az az interjú, amelyet Gáspár Győző adott a TV2 csatornájának. A riportból kiderül, hogy Győző haragszik az apjára, mivel 9 évvel a megözvegyülése után újra boldog egy hölgy oldalán. A showman szerint az édesapja ezzel megszegett egy, számára fontos roma törvényt. Fia mondatait már az idősebb Gáspár Győző sem tudta szó nélkül hagyni. 

Fia állításaira édesapja is reagált, aki mérhetetlenül csalódott a kialakult helyet miatt: 

„Kezdeném azzal, hogy nagyon mélyen és visszavonhatatlanul csalódtam az elsőszülött fiamban. Olyan cirkuszt csinált az életemből, amire 72 évesen semmi, de semmi szükségem nem volt. Ebben a cirkuszban ráadásul engem tett meg bohócnak, amivel egyértelművé tette, hogy mennyire tisztel engem, mint az apját és mennyire hálás, hogy évtizedeken át küzdöttem, hogy jólétben élhessen ő is.”

Már látom, hogy szörnyeteget teremtettem azzal, hogy annak idején hagytam, sőt támogattam őt, hogy kergesse az álmait. Ez lett belőle, és én elképedve nézzem az eredményt – nyilatkozta a Borsnak az édesapa, aki az újranősülésről is ejtett néhány szót: 

„Sosem volt, így most sem kenyerem a magánéletem ország-világ elé tárása, de annyit elárulhatok, hogy nem nősültem meg. Kilenc éve, a nejem halála óta egyedül élek, ugyanakkor egy ideje valóban nem magányosan, de ehhez azt hiszem, a szeretteimen és a barátaimon kívül senkinek semmi köze sincsen. Az pedig, hogy a hölgy, aki a társam lett, 25 éves lenne, egyenesen orbitális hazugság, bár ebben Győző régóta jeleskedik, így meg sem lepett.”

Fogalmam sincs, hogy a fiamnak mi a baja velem, de nagyon felháborít, ahogyan engem abban a riportban beállít. Annyit fűznék még hozzá, hogy szégyelld magad fiam, ha egyáltalán még tudod, mi az a szégyenérzet! Ugyanakkor ennek a históriának itt nincs vége! Jogi következményei lesznek annak, amit velem tett! – tette hozzá a Gáspár-fivérek édesapja.