KezdőlapCímlapJudy elárulta, hatéves munkakapcsolatból lett szerelem

Judy elárulta, hatéves munkakapcsolatból lett szerelem

A Groovehouse énekesnője hat évvel ezelőtt ismerte meg a férfit, aki annál a divatcégnél dolgozott kereskedelmi vezetőként, amelyik Judy és zenésztársa számára a ruhákat biztosította.

Ugyan eleinte csak baráti volt a kapcsolatuk, Judynak hamar megtetszett a férfi, ám akkoriban mindketten foglaltak voltak, így nem történt köztük semmi.

– Volt olyan, amikor már olyan sokat jártunk be, hogy úgy voltam vele, válogassa ki a stylist a ruháinkat, hogy ne találkozzunk és ne veszélyeztessünk semmit, ugyanis neki is párkapcsolata volt és én is házas voltam. Nyilván nem a házasság alatt jött létre a kapcsolatunk… A házasságom akkor már egy kicsit hanyatlott, már ott tartottam, hogy nincs megoldás rá, valahol pedig vissza kell kapnia az embernek a jó szót, visszajelzést – mondta el a Palikék világában Judy.

Az énekesnő és Krisztián végül egyre közelebb kerültek egymáshoz, a szakmai együttműködésből pedig közös programok lettek.

– Egyre többet találkoztunk privátban is, egyre többet járt be az üzletbe Judy a kislányával, Majával is, akivel egyre jobb lett a viszonyunk. Elmentünk párszor moziba is, a kislány is jött velünk, egyre többet beszélgettünk, üzenetváltások kezdődtek köztünk – emlékezett vissza Krisztián.

A pár most már közel két éve él együtt, és úgy érzik, egyre jobban összecsiszolódnak, ezért a jövőjüket is egymás oldalán képzelik el.

Indirekt/Blikk