KezdőlapCímlap"Hiányzol" - Tolvai Reni az édesapját gyászolja

„Hiányzol” – Tolvai Reni az édesapját gyászolja

Mindössze 26 éves volt Tolvai Reni, amikor örökre el kellett búcsúznia az édesapjától.

Tolvai Reni sosem felejti el azt az estét, amikor a vidám, családi nyaralás egyik pillanatból a másikra rémálommá vált. Hét éve már annak, hogy Görögországba utazott a szüleivel az énekesnő, de akkor még senki sem sejtette, milyen tragédia fog bekövetkezni, hiszen egy fővel kevesebben tértek haza. Az édesapja ugyanis életét vesztette, miután hirtelen rosszul lett és összeesett a szállásukon. Azonban hiába tartózkodtak a helyszínen a mentősök és vitték be egyből a kórházba, már nem tudtak rajta segíteni.

„26 évesen elvesztettem édesapámat egy családi nyaraláson Görögországban, anyukám születésnapi buliján. Itt, ezen a ponton volt 24 órám felnőtté válni és felfogni, hogy sosem lesz már semmi ugyanolyan, mint eddig. Anya összeroppant, és nekem kellett a sziklának lenni” – mesélte a hátborzongató emlékről tavaly Reni, aki albumot sem tudott kiadni emiatt évekig, hiszen mindig az édesapjával beszélte át, mi jó és mi nem jó a dalaiban.

Az arany torkú énekesnő feltehetőleg az édesapja halálának évfordulója alkalmából emlékezett meg egy fekete-fehér fotóval róla az egy napig megnézhető Instagram-sztorijában. A képen éppen egymást ölelik még a Megasztáros időszakban. A szörnyű veszteség a mai napig mély nyomot hagyhatott az előadóban.

Indirekt/Blikk