KezdőlapBelföldKötelező boltzárat rendeltek el Magyarországon

Kötelező boltzárat rendeltek el Magyarországon

Augusztus 20. idén keddre esik, ez ünnepnap nap lévén azt is jelenti, hogy a legtöbb bolt is zárva lesz. 

Idén augusztus 20-a keddi napra esik, ezért a hétfő is munkaszüneti nap, amelyet korábban már ledolgoztunk. A boltok nyitvatartása változik a hosszú hétvégén – írta a Pénzcentrum. Szinte az összes nagy áruházlánc zárva lesz augusztus 20-án, közülük kivételt a multik benzinkutas kisboltjai, illetve a non-stop üzemelő, kisebb láncok jelentenek majd. Így alakul a nyitvatartási idő az alábbi láncokban: Aldi, Auchan, CBA, Príma, Lidl, Metro, Penny, Spar és Interspar, Tesco.

Az Aldi diszkontok nyitvatartása augusztus 20-án

Az Aldi üzletei augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

Az Auchan hipermarketek nyitva tartása 2024. augusztus 20.

Az Auchan hipermarketek augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

A CBA nyitvatartása augusztus 20.

A CBA egységei augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap és hétfőn az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

A Lidl diszkontlánc nyitva tartása 2024-ben augusztus 20-án

A Lidl diszkontjai augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

A Penny diszkontok nyitvatartása az augusztus 20-i hosszú hétvégén

A Penny boltjai augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap és, mint közölték, hétfőn is az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

A Spar szupermarketek és az INTERSPAR áruházak nyitvatartása 2024. augusztus 20.

A Spar és az INTERSPAR üzletei augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat. Viszont kivételt jelentenek az OMV töltőállomásain működő Spar express üzletek, melyek az ünnepnapon is elérhetőek.

A Metro áruházak nyitvatartása az államalapítás ünnepén

Augusztus 20-án a Metro áruházak zárva tartanak. Augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni, augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat. 

A Tesco boltok nyitva tartása május augusztus 20-án

A Tesco boltjai augusztus 17. és 19. között, szombaton, vasárnap az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, hétfőn esetleg hétvégi nyitvatartási rend lehet, erről érdemes tájékozódni, augusztus 20-án, kedden az üzletek zárva lesznek – kivéve a Shell-kutakon üzemelő üzletek, amelyek természetesen nyitva lesznek. Augusztus 21-én, szerdán a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

Gyógyszertárak, benzinkutak, non-stop üzemelő kisboltok augusztus 20-án

Fontos tudni, hogy augusztus 20-án, kedden a patikák többsége zárva lesz Magyarországon, ezért az érintetteknek előre kell gondoskodniuk a szükséges gyógyszereikről. Kivételt jelentenek az ügyeletes patikák, amelyek ilyenkor is nyitva tartanak, és betegfogadást biztosítanak. Ezek elérhetőségeiről az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) gyógyszertár-keresőjében lehet tájékozódni.