KezdőlapCímlapTitokban újra megnősülhetett Antonio Banderas

Titokban újra megnősülhetett Antonio Banderas

A spanyol színészlegenda körül ismét felröppentek a házassági pletykák.

A közösségi médiában egyre több találgatás jelent meg arról, hogy Banderas titokban harmadszor is kimondta a boldogító igent. A spekulációk különösen akkor kaptak szárnyra, amikor régi barátnője, Nicole Kimpel a közösségi oldalain nevéhez hozzátette a „Banderas” vezetéknevet. Az internet népe ezt azonnal összekötötte egy esetleges titkos esküvővel, és a gratulációk záporozni kezdtek.

Ha a hírek igazak, akkor ez már a harmadik házassága a 63 éves sztárnak. Első felesége Anna Lesa volt, akitől Banderas végül azért vált el, mert beleszeretett a híres amerikai színésznőbe, Melanie Griffithbe. Antonio és Melanie házassága 19 éven át tartott, és közös lányuk, Stella del Carmen is ebben az időszakban született. A sztárpár útjai 2015-ben váltak el.

Azóta Antonio Banderas Nicole Kimpellel él boldog párkapcsolatban, amely immár több mint nyolc éve tart. Kapcsolatuk története is egy romantikus filmbe illene: először a Cannes-i Filmfesztivál egyik partiján találkoztak, amikor Banderas még Melanie Griffith férje volt. A kezdeti ismeretség barátságként indult, ám a válás után hivatalosan is egy párként léptek a nyilvánosság elé.

Banderas akkoriban meglepő bejelentést tett, miszerint határozatlan időre elhagyja Hollywoodot, hogy új kihívásokat keressen az életben. A házaspár Londonba költözött, ahol a színész divattervezést tanult, majd közösen indítottak el egy saját ruházati márkát.