KezdőlapCímlapCsézy és 18 évvel idősebb férje az utolsó pillanatban lettek szülők

Csézy és 18 évvel idősebb férje az utolsó pillanatban lettek szülők

Az énekesnő pár héttel ezelőtt osztotta meg a nyilvánossággal, hogy 44 évesen lett édesanya, és az utolsó pillanatban esett teherbe, ugyanis a magyar törvény szigorú szabályokhoz köti a programban való részvételt.

Csézy nemrég beszélt élete legnagyobb tragédiájáról is, amikor tragikus körülmények között elveszítette első férjét, aki öngyilkosságot követett el. Második férje, aki rákkutató orvos, 18 évvel idősebb az énekesnőnél, már régóta küzdenek azért, hogy közös gyerekük szülessen. 

Az énekesnő nagy félelme volt, hogy lassan kifut az időből, még év elején is azt taglalta, hogy nem adja fel azt az álmát, hogy egyszer saját gyereke szülessen. Úgy tűnik, hogy a párnak megérte kitartania, ugyanis az énekesnő nemrég jelentette be, hogy 44 évesen édesanya lesz.

A Jóisten nem feledkezett meg rólunk! Egy testben két szív dobog. Édesanya leszek!” – írta a közösségi oldalán.

A magyar törvények alapján csak negyvenöt éves kor alatti nők vehetnek részt lombikprogramban, így az énekesnőnek nagy szerencséje volt, és az utolsó pillanatban sikerült teherbe esnie. Kiderült, hogy Csézy már túl van a harmadik hónapon, és már a kicsi nemét is tudják, azonban azt egyelőre még nem osztották meg a nyilvánossággal.