KezdőlapCímlapVége! Tizenegy év után szakított az RTL Klub műsorvezetője

Vége! Tizenegy év után szakított az RTL Klub műsorvezetője

Szombaton, ebédidőben közölte Megyeri Csilla, hogy véget ért a kapcsolata Molnár Zsolttal.

„Sziasztok! Szeretném, ha végig olvasnátok ezt a posztot. Közel 11 év… rengeteg közös élmény…, de valami miatt ez ennél a pontnàl megrekedt… Éhezünk a jóváhagyásra, az elfogadásra, arra, hogy szeressenek és ne ítélkezzenek felettünk. Közben elfelejtünk boldogan élni. Félünk csalódást okozni, kudarcot vallani, pedig ez is az életünk része” – kezdo bejegyzését Megyeri Csilla, majd megható gondolatokkal folytatja.

„Próbàltuk “megjavítani”, helyrehozni a kapcsolatunkat Zsoltival…, sokszor a legnehezebb pillanatokban voltunk egymás legnagyobb szövetségesei…, de egy ideje be kellett látnunk, hogy elfáradt a kapcsolatunk. Rengeteget tanultam Tőled Molnár Zsolt – jó ember vagy, és hálás vagyok neked mindazért, akivé vàlhattam vagy éppen maradhattam melletted.

Nem engedted azt, hogy elfelejtsem: mindig két làbbal a földön álljak… és emlékezzek arra, hogy honnan indultam, ki is vagyok valójában. Talán Te ismersz a legjobban, bàr sokszor úgy érzem, hogy még én magam sem tudom, hogy ki is vagyok valójában. Viszont hiszek abban, hogy nincsenek véletlen találkozások… és mindenki addig marad életünk “szereplője”, amíg van mit tanítanunk egymásnak. A mi közös utunk most úgy tűnik, hogy itt véget ért…” – így a műsorvezető.