KezdőlapCímlapBármelyik pillanatban megszülheti gyermekét Kulcsár Edina

Bármelyik pillanatban megszülheti gyermekét Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő a napokban a közösségi oldalán megosztott pár titkot a terhességéről.

Mint Ismert, hamarosan megszületik Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereke, amit nemrég az egykori szépségkirálynő maga osztott meg az Instagram-oldalán: És még egy „apró” infó, hogy a hétvégére már egészen biztosan meglesz a kisfiunk! Nagyon-nagyon-nagyon várom! – írta Kulcsár Edina, aki bármelyik nap életet adhat a negyedik gyerekének.

Kulcsár már korábban elmondta, hogy a mostani nagy hőség miatt előfordulhat, hogy hamarabb születik G.w.M-mel közös, második gyereke, és egyáltalán nem bánja, ha már túl lesz a nehezén, hiszen sok feladata van, amit hatalmas terhes hasával egyre nehezebben végez el.

Nemrég a közösségi oldalán válaszolt a követői kérdéseire, melyben azt is elárulta, hogy a rapper ott lesz-e vele fiuk születésekor  szülőszobán.

Igen, apás szülést tervezünk. Tavaly is így volt, és nagyon jó élményekkel gazdagodtunk, ezért nem is volt kérdés, hogy Márk most is be fog jönni a szülőszobára” – árulta el az egykori szépségkirálynő, aki negyedszer is császármetszéssel hozza majd világra a gyerekét. 

Indirekt/Origo