KezdőlapCímlapRongyrázás! JLO 25 és fél milliós táskát vett magának

Rongyrázás! JLO 25 és fél milliós táskát vett magának

Vannak, akik szerint így vígasztalódik a szakítás után, mások szerint néhány ezerért meg lehet venni ugyanezt.

A legfrisebb hírek szerint már alá is írták a válásukkal kapcsolatos megállapodást, a papírokat azonban egyelőre nem adták be a bíróságra. Ben Affleck mindenesetre egy 20 millió dolláros villát vett magának, sőt, a legfrissebb hír szerint irokéz fruzurát vágatott, s így járja motorjával Los Angeles utcáit. Most úgy tűnik, Jennifer Lopez sem működik másképp: neki nem új frizurája, hanem méregdrága táskája veri ki a biztosítékot a rajongóinál. 

Az 55 éves énekesnő ezúttal nem a bikinis megjelenésével, és nem is az új frizurájával került a címlapra. Most a táskaválasztása keltett nagy feltűnést. J-Lo a mostohalányával, Violet Affleckkel Hamptonban bukkant fel és egy olyan luxustáskát cipelt, ami a borsos ára miatt verte ki a biztosítékot az átlag embereknél. Hiába, ha egy Hollywood-i sztár vásárolni megy, nem feltétlenül nézi az árcímkéket. J-Lo pedig köztudottan szereti a designer darabokat.

Az énekesnőt most egy olyan Hermès táskával szúrták ki, ami bő 70 ezer dollárba kerül! Bizony, több mint 25 millió forintba. A kiegészítő, ami látszólag olyan, mintha szalmából készült volna bőr fogantyúkkal rendelkezik. Jennifer egy kék farmerre és egy egyszerű felsővel viselte. Azaz vitte magával. 

Indirekt/twn.hu