KezdőlapCímlapNagyobbat akar! Ismét kés alá fekszik Molnár Anikó

Nagyobbat akar! Ismét kés alá fekszik Molnár Anikó

Mindenki a kerek születésnapokra csinál nagy bulit, ő viszont az utolsó négyessel kezdődőt szeretném felejthetetlenné tenni

A tökéletesség hajszolása egy mindennapos dolog manapság. Mindenki arra törekszik, hogy örökre fiatal és szép maradjon. Legyen az ára bármi, sokan képesek hatalmas áldozatokat hozni, hogy kívül megmaradjanak huszonévesnek.

Molnár Anikó már számtalan alkalommal feküdt kés alá, hogy kisebb-nagyobb dolgokat változtasson külsején. Ezek egyike volt 650 köbcentis mellimplantátuma is, mellyel rengeteg szempár figyelmét vonta magára. Ennek ellenére, még most sem végzett a beavatkozásokkal. Habár elégedettnek vallja magát megjelenésével, újra kés alá tervez feküdni.

„Bár elégedett vagyok a mostani külsőmmel, az idő halad és muszáj folyamatosan formában lennem. Éppen ezért azt tervezem, hogy még idén le szeretnék fogyni 10 kilót és bevállalok újabb plasztikai műtéteket. Egy ciciműtétre és egy hasplasztikára lesz szükségem” – árulta el a Ripostnak Anikó, aki hamarosan ünnepli 49. életévét.

„Mindenki a kerek születésnapokra csinál nagy bulit, én viszont az utolsó négyessel kezdődőt szeretném felejthetetlenné tenni. A terveim szerint elutazok egy tengerparti helyre és ott ünnepelnék. Természetesen nem egyedül akarok menni, ezért nagyon jó lenne, ha addigra belépne az életembe az, akivel szívesen töltök időt az egzotikus helyen…” – magyarázta az erotikus modell, akit nem kevés férfi kerülget.

„Jelentkezők mindig vannak, bízom benne, hogy egy hónapon belül letisztul a kép, és kiderül, hogy kivel megyek” – tette hozzá.