KezdőlapBelföldMegkívántál a strandon egy igazi beach bodyt? Itt a receptje!

Megkívántál a strandon egy igazi beach bodyt? Itt a receptje!

Bármilyen életmódváltáshoz rengeteg akaraterő és türelem is szükséges, de a megfelelő élelmiszerek használata is

Egyre több strandoló, fürdőző kóstolhatja meg a medencék, esetleg a tavak partján a proteindús ToTu termékeket. Persze a nyári forróságban nem csak finomnak és egészségesnek, de hűsítőnek is kell lennie egy élelmiszernek, éppen ezért a vízparton időzők a tejmentes „latte”-t, azaz a ToTu kávé italt ízlelhetik meg, méghozzá 4°C-osan két jégkockával. Azonban a ToTu-termékcsalád ennél sokkal többet nyújt, sokkal több ember számára, a strandon is, de nem csak ott!

A ToTu egy tojásfehérje alapú tejtermék-helyettesítő termékcsalád, amely proteindús, zsírmentes túró-, sajtkrém-, tejföl-, tej- és ízesített tejtermék-alternatívákat nyújt a tejre érzékenyek, ill. a tejmentesen táplálkozók számára.

A ToTu tejtermék-helyettesítők kiváló összetétele a strandokon, fürdőkben különösen felértékelődik. Ugyanis ezeken a helyeken le kell dobni a textilt, legalábbis egy jelentős részét, és sokan elégedetlenek vagyunk a vonalainkkal. Szilveszter másnapjához hasonlóan ilyenkor tesznek a legtöbben fogadalmakat: „Jövőre meglesz az a beachbody!”. Persze annak eléréséhez, és bármilyen életmódváltáshoz rengeteg akaraterő és türelem is szükséges, de a megfelelő élelmiszerek használata is, mint amilyen a ToTu.

Itt egy igazi beach body recept

Hozzávalók:

50 dkg ToTu Rögös

4 tojás

5 dkg nyílgyökérliszt

4 érettebb banán

1 vaníliarúd kikapart magjai

1,5 dl kókuszkrém

5 dkg szobahőmérsékletű kókuszolaj

1 citrom héja és leve

A sütemény valamennyi hozzávalóját krémesre turmixoljuk. Sütőpapírral bélelt 24 cm-es kapcsos tortaformába öntjük. Végül 180°C-os sütőbe téve 45-50 perc alatt megsütjük.