KezdőlapCímlapMajdnem belehalt a súlyos sérüléseibe a Barátok közt sztárja

Majdnem belehalt a súlyos sérüléseibe a Barátok közt sztárja

Komoly sérülései miatt került kórházba az RTL jóképű színésze, Csórics Balázs, akinek nagy szerencse kellett ahhoz, hogy teljesen felépüljön.

Csórics Balázst legtöbben a Barátok közt Vida Rudolfjaként ismerhették meg, de játszott a Madách Színházban és a József Attila Színházban is, illetve feltűnt az Apatigris, a Keresztanyu és a Gólkirályság című sorozatokban. Ma este pedig a Szerencsekerékben próbálta ki magát két másik versenytársával együtt.

„Örültem, hogy ott állhattam a kerék fölött és megforgathattam. Ezen a játékon nőttem fel, így egy kicsit visszavitt a gyerekkori énemhez, amikor beléptem a stúdióba” – jelentette ki, hozzátéve: a műsor régebbi részein nőtt fel, így különösen élvezte a forgatást.

„Itt sokkal inkább a szerencse a fontos, nem a stressz. Mert a stresszt azt megtanultam a színészi munkák során kezelni, hiszen nem elég tökéletesen betanulni a dolgokat, akkor is történhet bármi olyan, amihez alkalmazkodni kell a színészeknek” – fejtette ki a Ripostnak Balázs, majd azt is elmondta, mennyire érzi magát szerencsésnek az életben.

„Visszagondolva, szeret az Isten, de nem a szokványos esetekben, mint amire az emberek gondolnak. Amikor a perforált vakbelemmel vagy a patella ínammal (ez a térdkalácsot és a sípcsontot köti össze köti össze és biztosítja azok mozgását – A szerk.) műtöttek, nem volt biztos a teljes felépülésem, mégis itt vagyok. Így mondhatom, hogy szerencsés vagyok” – taglalta a színész.