KezdőlapCímlapSzirénázó rendőrautó vitte el Schobert Norbertet

Szirénázó rendőrautó vitte el Schobert Norbertet

Maga fitneszguru számolt be a közösségi oldalán a történtekről.

Schobert Norbert egyáltalán nem tervezi magát háttérbe szorítani, akkor sem, ha már nemcsak felesége, hanem lányuk, Schobert Lara is edzőként folytatja a karrierjét. Azonban most meglepő videót mutatott a közösségi oldalán, ugyanis egy szirénázó rendőrautó vitte el, és a videófelvételen jól látszik, hogy a hátsó ülésre ültetik Schobertet, aki maga mondta el, hogy miért vitték el vasárnap hajnalban.

Hamar kiderült, hogy nem szegett törvényt, hanem egy olyan rendezvényre volt hivatalos, ahol fiataloknak beszélhetett arról, hogy miért jó rendőri hivatást választani. A bűnmegelőzési rendezvényen természetesen testmozgás is volt, egyszerre tornázott vele nyolcszáz gyerek és háromszáz felnőtt, még a családi nyaralást is kihagyta emiatt.

Állami gondozásban élő gyerekek számára hirdetik meg az Ágota tábort, minden évben, ott kaptam lehetőséget, hogy színpadra lépjek. Nagy örömmel mentem, hiszen ott segítek, ahol csak tudok – mondta Schobert Norbert, aki a kilencvenes években rendőr százados volt, de végül leszerelt és elhagyta a rendőrséget a fitneszedzőség miatt.