KezdőlapCímlapCurtis megénekelte a párjával való szakítását?

Curtis megénekelte a párjával való szakítását?

Barnai Judittal már ki is követték egymást Instagramon.

Aggódnak a rajongók Curtis és Barnai Judit kapcsolata miatt, ugyanis egyre több jel utal arra, hogy mosolyszünet lehet köztük, sőt, szakíthattak is. A rapper a hamarosan érkező dalában is egy süllyedő hajóról énekel és arról, hogy utoljára szeret. Kedvesével már ki is követték egymást az Instagramon.

Június elején robbant először a hír, miszerint Curtis és Barnai Judit kapcsolata válságba kerülhetett. A megannyi együtt töltött év és a Nyerő Páros megnyerése után sokakat meglephetett, hogy a kosárlabdázó mennyire kiborult egy régebbi bejegyzésében, melyet azóta már letörölt. Judie bevallotta: hónapok óta lelki problémákkal küzd és rengeteg mélyponton esett át az elmúlt négy évben, amióta a rapper barátnőjeként még ismertebb lett. Pszichológushoz fordult segítségért, hogy mentálisan jobb állapotba kerüljön és ne mindig mások érdekeit tartsa szem előtt, hanem magára is gondoljon. Az említett bejegyzésben szó esett szenvedésről, tüskéről, álcáról és fájdalomról.

az előadó bejelentette, hogy egy új dala érkezik, amely szívszorító szerelmi csalódásról szól, ráadásul egy barna szépség bújt oda hozzá a klipben és csókolta arcon. A hamarosan debütáló számából most újabb részletet osztott meg az egy napig elérhető Instagram-történetében, amely koránt sem a felhőtlen, boldog kapcsolatról szól, sokkal inkább az elmúlt szerelemről.

Mit tehetek? Süllyed a hajó, mégis evezek, szerintem utoljára szeretek, elköszönt, annyit súgott, kegyelem. Nincsen több fejezet, kártyavár, omlik minden emelet. Egy csók, mit az ajkaidra lehelek…- hallatszik a dalszöveg egy része.

Indirekt/Blikk