KezdőlapBelföldRejtélyes seb volt az idős férfin, akit holtan találtak a lakásában

Rejtélyes seb volt az idős férfin, akit holtan találtak a lakásában

A 86 éves Józsefet szomszédja találta holtan a konyhájában január 4-én, szerdán. Azonnal riasztotta a rendőrséget, akik lezárták a házat és megkezdték a nyomozást.

Rendőrök lepték el a magyarlakta szlovákiai falut, Ajnácskőt, miután a településen otthonában holtan találtak egy 86 éves nyugdíjast. József már évek óta a faluban lakott, egyedül élt egy családi házban és a helyiek jól ismerték.

A Joj TV riportja szerint az elhunyt korára való tekintettel először mindenki arra gondolt, hogy természetes halált halt, a halottkém viszont több különös sebet talált a férfi testén, melyek miatt elrendelték a boncolását, hogy kiderüljön, mi okozhatta pontosan a halálát.

Késő volt, de még égett nála a villany. Ez tőle nem igazán volt megszokott, ezért átküldtem hozzá a lányomat, hogy nézze meg ébren van-e még az öreg. Sajnos már nem volt ébren, holtan fekve találta a konyhában – mesélte az egyik szomszéd.

A rendőrök első körben halálokozás ügyében indított eljárást, ám ezt később átminősítheti akár gyilkosságra. Ajnácskőt és környékét rendőrök lepték el, akik nemcsak a házban és környékén biztosították a nyomokat, hanem a közeli erdőben is, emellett a tűzoltók segítségét is kérték, akik drónnal figyelték meg a környéket.

A helyiek a Joj TV szerint arról kezdtek beszélni, hogy konkrét személyeket keresnek, de hogy tanúkat vagy esetleg gyanúsítottakat, azt egyelőre nem tudni.