KezdőlapUncategorizedVörös miniruhában domborított a Hősök terén a Szerencsekerék háziasszonya

Vörös miniruhában domborított a Hősök terén a Szerencsekerék háziasszonya

Sydney van den Bosch olyan alakkal rendelkezik, mintha egy magazin címlapjáról lépett volna ki. Nem is véltelen, hiszen egy gyönyörű modellről van szó. A fiatal szépség ezúttal is egy lélegzetelállító öltözékben mutatta meg bájait.

Sydney van den Bosch kemény időszakot tudhat maga mögött, hiszen tavasszal arról adott hírt, hogy a rák veszélye miatt levetette mindkét mellét, de modellként így is teljes életet tud élni. A barna bombázó nemrég töltötte be a 27. életévét, a következő időszaktól pedig mindössze kevesebb stresszelést kívánt.

„Valljuk be, a 26 egy komolytalan szám, mégis a 26. életévemben kellett szembenéznem olyan mélységekkel, amit korántsem gondoltam volna… úgyhogy 27 évesen most már tényleg nincs más vágyam, mint hogy lazán „ellöttyintsem” (már ha van ilyen szó) ezt az évemet!” – írta akkor.

Úgy tűnik, Sydneynek sokkal jobban alakul az év vége, mint az eleje. Most egy megnyerő fotóval is előrukkolt a követői számára, amely még a szülinapján készült. A csinos szépség vörös szerelésben, hatalmas rózsacsokorral vonult végig a Hősök terén, így bárki megcsodálhatta tökéletes alakját.

Ez a kép még az én születésnapomon készült, majd nem rég Demeter Richard volt szülinapos. Éljenek a NYILASOK, na, meg a piros apró ruháid, Ricsi – fűzte hozzá a lenyűgöző képhez, amely ide kattintva érhető el.