KezdőlapCímlapTragédia: holtan találtak a fürdőkádban az imádott énekesre

Tragédia: holtan találtak a fürdőkádban az imádott énekesre

Aaron Carter a gyereksztárból lett rappert-színészt szombaton holtan találták a kaliforniai Lancasterben lévő otthonában.

A TMZ több forrásból is úgy tudja, hogy Aaron holttestét a fürdőkádban találták meg. Mindössze 34 éves volt. A lap szt írja, hogy szombat délelőtt 11 órakor kapták a segélyhívást a rendőrök, arról, hogy egy férfi belefulladt a kádba Lancasterben.

A rendőrség gyilkosságokkal foglalkozó nyomozói is a helyszínen voltak, de semmi nem utal arra, hogy gyilkosság történt volna.

Aaron Carter – Nick Carter öccse, aki a héten a Backstreet Boys-szal Budapesten adott koncertet – a kilencvenes évek végén még gyerekként popénekesként vált híressé, és négy stúdióalbumot adott ki. Az elsőt 1997-ben, amikor még csak 9 éves volt. Ebből az első albumából egymillió példányt adtak el, Aaron második albuma, az „Aaron’s Party” megháromszorozta ezt a számot. Aaron a Backstreet Boys-szal is turnézott fénykorukban.

Aaron Carter a zenei karrierje előrehaladtával áttért a rapre. Az elmúlt években rengeteg botrányba keveredett, drogproblémákkal is küzdött, több alkalommal járt elvonón is.

Magánélete nagyon zűrös volt: többször is rajtakapták, hogy marihuánafogyasztás után vezetett, 2021-ben gondatlan vezetésért helyezték próbaidővel szabadlábra.

Három évvel ezelőtt távoltartó végzést kért rá exbarátnője, az orosz modell Lina Valentina. Új partnerét, Melanie Martin keresztnevét a homlokára tetoválta, később a nőt Los Angelesben tartóztatták le, mivel a vád szerint korábban bántalmazta a biszexualitását akkor már évek óta vállaló rappert.

Az énekes egy fiút hagyott félárván, Prince-nek hívják.