KezdőlapCímlapAgyvérzést kapott Meghan Markle apja: nem tud beszélni

Agyvérzést kapott Meghan Markle apja: nem tud beszélni

Agyvérzést kapott Meghan Markle édesapja!

TMZ tudósítása szerint Thomas Markle – aki korábban elhidegült a lányától – azt tervezte, hogy a jövő héten az Egyesült Királyságba repül a platina jubileumra, amit annak apropójából tartanak, hogy Erzsébet királynő már 70 éve ül a trónón.

A 77 éves férfi azonban nem tud részt venni majd a jeles eseményen, ugyanis a hírek szerint agyvérzést kapott Mexikóban, ahonnan aztán egy amerikai kórházba szállították, ahol jelenleg is kezelik.

A portál azt írja, Thomas Markle-t helyi idő szerint 21.30 körül szállították a határon túlra, a kaliforniai Chula Vista-i kórházba. A férfi állítólag beszélni sem tudott a mentősökkel, a tüneteit csak felírni tudta egy papírra.

„Apám kórházban lábadozik” – nyilatkozta később Thomas 57 éves lánya, Samanha Markle a Daily Mailnek, majd hozzátette: „Kérjük a magánéletünk védelmét, a család egészsége és jólléte érdekében. Csak nyugalomra és pihenésre van szüksége”.

Thomas Markle egyébként korábban azzal is a címlapokon szerepelt, hogy kihagyta 2018-ban Meghan és Harry esküvőjét, ugyanis nem sokkal előtte szívrohamot kapott.