KezdőlapCímlapMeggyötörte Harsányi Leventét, hogy szingli lett

Meggyötörte Harsányi Leventét, hogy szingli lett

Szerelmi bánata miatt nem tudta felszabadultan ünnepelni 50-ik születésnapját az Aszfaltbetyárként ismertté vált Prima – díjas műsorvezető.

A népszerű tévés két év után ismét szingli lett, a kedvese, aki szintén tévés műsorvezető elhagyta őt. Két hónapja nap, mint nap összetört szívvel próbálja túlélni a szakítást. Úgy tűnik, Levente legalább örül az együtt töltött időnek, mert addig is boldog volt – írta meg a Blikk.

Nagy szerelem volt, közel két évig tartott. Ám a hölgy úgy döntött, nincs tovább. Azóta próbálom elfogadni, hogy ennek így kellett lennie. Még nem vagyok túl a dolgon, és nyitni sem tudok, mert eddig soha nem érzett szerelmi bánattal kellett szembesülnöm. Nem volt könnyű kezelni. Az elmúlt két hónap nem volt egyszerű – ismerte el a Szerencseszombat házigazdája.

– Nem szégyellem, hogy szerelmes lettem. Sőt, mindenkinek üzenem, merjen szerelmes lenni, mert a páros boldogság teszi az életet zamatossá. Később se akarnék azon keseregni, hogy ezért meg azért nem engedtem meg magamnak a szerelmet és éveket pazaroltam el – vallotta a népszerű műsorvezető.