KezdőlapCímlapJárai Kíra kórházi kezelésre szorult Thaiföldön

Járai Kíra kórházi kezelésre szorult Thaiföldön

Járai Kíra nemrégiben tért haza egy hónapos Thaiföldi kiruccanásáról, ahová ezúttal férje Járai Máté nélkül utazott el, most pedig elmesélte milyen kalandokban volt része a távoli országban.

Járai Kíra nemrégiben úgy döntött, hogy Thaiföldre utazik kiereszteni kicsit a gőzt, méghozzá férje Máté nélkül. Múlt pénteken szerencsésen hazaérkezett az utazásból, ma pedig már az RTL Reggeli című műsorában mesélt a kalandjairól.

Kíra elmesélte, hogy egy thaibox táborban vett részt Thaiföldön és ez volt az első utazása Ázsiában.

Az elején nehéz volt de később belejöttem, később már három óra alvással is lenyomtam az edzést – mondta Kíra, aki azt is elárulta, hogy az előző napi buli miatt aludt aznap csak három órát.

Járai Máté felesége elárulta azt is hogy egy kisebb csapattal utazott ki Thaföldre, később azonban levált tőlük, mert egy idő után úgy érezte, hogy jobb lesz neki egyedül.

„Ha nem is új Kíraként de egy fejlettebb Kíraként jöttem haza. Nem volt Thaiföld első látásra szerelem, de egy hónap után olyan kapocs alakult ki, hogy úgy jöttem el, minden viszontagság ellenére, hogy még biztos, hogy visszamegyek oda egyszer” – mesélte végül Kíra, aki elárulta azt is, hogy az utolsó egy hétben kapott egy csúnya fertőzést is, ami miatt minden nap kórházi kezelésre szorult.

Indirekt/Blikk