KezdőlapCímlapGyuricza Dóra nem kertel: "A terhesség néha bizony fáj"

Gyuricza Dóra nem kertel: „A terhesség néha bizony fáj”

Rácz Jenő felesége, Dóri idén fogja világra hozni első közös gyermeküket, Kamillát. A terhesség azonban nem mindig móka és kacagás.

A séf és felesége novemberben rántották le a leplet arról, hogy kisbabájuk lesz. Később a baba nemének és nevének felfedésére is sor került. Nagyon várja már a házaspár a pici érkezését, de addig még hátra van pár hónap. Habár közösségi oldalaira a kismama legtöbbször vidám képeket posztol, ezúttal a várandósság árnyoldalát is kivesézte egy napig megtekinthető Instagram-történetében.

„Ma nagyon kemény napunk van. Savam az újra a torkomban, és olyan fáradtság van rajtam egész nap, mintha óriási buliban lettem volna egész éjjel. Tegnap valahogy úgy helyezkedett el a kishölgy, hogy azóta a jobb oldalamon gyakran szúró fájásokat okoz. Csak hogy picit belelássatok ebbe a részbe is…vannak szuper napjaim, de néha bizony a terhesség fáj.”- vallotta be őszintén Dóri. A következő képkockán szerencsére már a javulásról adott hírt, ugyanis követői rengeteg kedves üzenettel és praktikával látták el őt: „Ma már sokkal jobb a helyzet” – írta ki Instagramra.