KezdőlapCímlapItt az utolsó kép az operatőrről, mielőtt Alec Baldwin lelőtte volna

Itt az utolsó kép az operatőrről, mielőtt Alec Baldwin lelőtte volna

Egyre több részlet derül ki a múlt héten történt tragédiáról, amelynek során Alec Baldwin a Rust című film forgatásán véletlenül megölte a gyönyörű és tehetséges 42 éves Halyna Hutchins operatőrt.

Mint a Blikk megírta, rettenetes tragédia történt múlt hét csütörtökön, amikor Alec Baldwin a Rust című filmje forgatásán egy kellékfegyverrel véletlenül megölte a 42 éves Halyna Hutchinst, valamint súlyosan megsebesítette a rendezőt, a 48 éves Joel Souzát.

Hutchins családja összetört a gyásztól, kisfia napokig meg sem szólalt, miután megtudta, hogy édesanyja nincs többé, de Baldwint is mélyen megrázta az eset. A rendező, akit a vállán ért a lövés, és aki szerencsére még aznap elhagyta a kórházat, elárulta, hogy a tragikus baleset előtt Alec Baldwin egy templomi díszletben azt gyakorolta, hogy az egyik jelenetben hogyan húzza majd elő a pisztolyát. Ekkor sült el a fegyver, ami Halyna Hutchins halálát okozta. Ugyanezt vallotta egy másik operatőr is.

Most a nyilvánosságra hozták a baleset előtti pillanatokban készült utolsó fotót, melyen Halyna Hutchins is látható. Sokan azt találgatták eddig, hogyan találhatta el pont az operatőrt Baldwin, ám a fotó sok mindent megmagyaráz. Halyna Hutchins a színész előtt állt, a kamera mögött.