KezdőlapCímlapCsobot Adél lepleződött le az Álarcos énekesben

Csobot Adél lepleződött le az Álarcos énekesben

Mindössze három embert avatott be a titokba Csobot Adél, miszerint ő rejtőzik az Álarcos énekes Automata jelmeze alatt.

Az énekesnő olyan profi volt, hogy még párja, Istenes Bence előtt sem bukott le, holott ő az RTL Klub show-jának műsorvezetője.

– Szeretek játszani, ebben a műsorban szerepelni pedig igazán nagy kaland volt számomra. Kötődöm a show-hoz, hiszen két évadon keresztül Nyomozó voltam, és mindig is érdekelt, hogy milyen lehet a jelmezetben a színpadon állni. Ráadásul Bence a műsorvezető, ez adott egy kis plusz izgalmat a szerepléshez – kezdte lapunknak Adél, aki hosszú hónapokon keresztül próbálta titkolni párja elől, hogy versenyzőként szerepel a műsorban.

– Csak a menedzserem, édesanyám és Bence anyukája tudta. Talán az volt a legnagyobb kihívás az egészben, hogy Bence előtt titkolnom kellett a dolgot, utólag nem is tudom hogyan sikerült. Mi nagyon szorosan létezünk az életben, és ebbe belehelyezni ezt a kis turpisságot, nem volt egyszerű. Szerencsére volt mire fognom az eltűnést, többször például az X-Faktorra hivatkoztam..

Adél kilétét végül felfedték a Nyomozók, elsőként Szabó Zsófi sejtette meg, hogy ki is rejtőzik a jelmez alatt.

– Bence is sejtette, de sosem kérdezett rá otthon, hogy tényleg benne vagyok-e a műsorban. Hatalmas kaland volt, nagyon élveztem, egy titkos kis vágyam teljesült ezzel – árulta el Adél. – A fiaim is imádják a műsort, biztos vagyok benne, hogy nagyon meglepődtek amikor megláttak a színpadon.