KezdőlapCímlapValami alakul Zsófi és Bálint közt a Survivorben

Valami alakul Zsófi és Bálint közt a Survivorben

Bálint egyre többet kérdez Zsófi civil életéről, sok időt töltenek együtt, sőt, együtt is aludtak a minap. Több játékos máris gyanakodni kezdett, hogy a lány csak taktikázik.

A Survivor hétfői adásában egyesült a két törzs és az egyéni játék első körében Gáspár Evelin és Catherine Dederick került a Holtak szigetére. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, máris elindult a taktikázás, hiszen most már mindenki saját magáért és nem a törzse sikeréért játszik. Az pedig mindenkinek azonnal feltűnt, hogy Zsófi és Bálint egyre több időt töltenek együtt, és a nézők, illetve több játékos is taktikának gondolja a lány közeledését.

Az nlc.hu azt írja, Bálint egyre többet kérdez Zsófi civil életéről, sok időt töltenek együtt, sőt, együtt is aludtak a minap, amit egyből kiszúrt Kabát Peti és elbeszélgetett a VV-hőssel.

,,Nehogy bízzál benne és az ujjai köré csavarjon, ne legyél naiv! Ha tetszik neked csak egy kicsit, vagy te tetszel neki, ő nem hülye. Beszerelmesedsz itt, love in the air” – mondta Kabát Peti a barátjának, aki aztán a műsorban hozzátette, ő egy rutinróka, akit nagyon nehéz átverni és azt sem hiszi el, amit Zsófi kérdez.

Közben Járai Máté és Nagy Alexandra is elkezdtek beszélni arról, hogy Zsófi mindent megtesz a győzelemért és valószínűleg arra hajt, hogy a Bálintot is a szövetségesévé tegye. Elhangzott, hogy most még nem félnek a fiú döntéseitől, de később veszélyes lehet.

Indirekt/Blikk