KezdőlapCímlapRubint Réka bikiniben búcsúzik a nyárias időtől

Rubint Réka bikiniben búcsúzik a nyárias időtől

A fitneszlady úgy döntött, egy kis jakuzzizással készül rá az előtte álló dolgos hétvégére. A képe alá csak úgy záporoznak a gratuláló üzenetek.

Rubint Réka nehéz időszakon ment keresztül, hiszen pár hete férjét mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, miután kutyasétáltatás közben sztrókot kapott. Réka azokban a napokban, amíg Norbi kórházban volt, igyekezett a munkába temetkezni, és azóta már ismét egyesült a család, hiszen a fitneszguru néhány napos kórházi kezelés után hazatérhetett.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy Réka ne pörögne továbbra is ezer fokon, hiszen friss Facebook-posztjában arról számolt be, hogy hétvégén az ország hat különböző pontján tart majd Alakreform edzéseket, addig pedig igyekszik pihenni és feltöltődni. Így a szokatlanul nyárias idő talán utolsó pillanataiban bikinire vetkőzött és a napsugarakat kihasználva még jakuzzizott egy kicsit. Ezt pedig természetesen fürdőruhában tette:

A képre számolatlanul érkeznek a kedvelések Réka közösségi oldalán, és többen megjegyzik, hogy történhet bármi, Schobert Norbi felesége mindig kifogástalan formában tündököl.

Eközben a nemrég sztrókon átesett Norbi már ismét forgat, és folyamatosan erősödik, és az is kiderült, hogy a 20. házassági évfordulójukat úgy fogják megünnepelni, hogy negyedszer is összeházasodnak.

Indirekt/Blikk