KezdőlapCímlapBódi Guszti állapota romlott: injekciózni kell

Bódi Guszti állapota romlott: injekciózni kell

Rossz hírt kaptak nemrégiben Bódiék, miután Guszti egészségi állapotára már nem bizonyultak elegendőnek a korábbi gyógyszerek. Új orvossal és új terápiával próbálnak még jobban vigyázni az énekesre.

Bódi Guszti egészsége az utóbbi időben kissé megromlott, és cukorbetegsége miatt az orvosok kénytelenek új terápiát alkalmazni az orvosai. Az énekes felesége, Margó szerint Guszti néhány évvel ezelőtt szívinfarktusa magával hozott egy cukorbetegséget, ami miatt havonta vérvizsgálatot végeznek férjénél.

Margó elmondta, férje vércukorszintjét naponta kell ellenőrizni és sajnos nemrégiben rossz hírt kaptak, mert már nem bizonyultak elegendőnek a korábbi gyógyszerek.

Veszélyesen magas Guszti vércukorszintje. Annyira, hogy a gyógyszerek mellett heti egy alkalommal már inzulin injekciót is be kell adnia magának. Emiatt teljesen kiiktattuk a cukrot az étrendünkből és doktort is váltottunk, aki új orvosságokat írt fel neki – árulta el a Borsnak Margó, akinek szintén lassítania kellene, hiszen a jobb lábának ízületeivel problémái vannak és néha nagyon bedagad a térde.