KezdőlapCímlapL.L. Junior tíz körömmel kapar, hogy megmentse házasságát

L.L. Junior tíz körömmel kapar, hogy megmentse házasságát

Rendeződni látszik L.L. Junior és felesége, Kinga házassága. A múlt héten kettesben találkoztak, most pedig közös családi programot csináltak, amin természetesen ott volt a kislányuk Lili is. A rapper a közösségi oldalán mutatott fotókat a szuper napról.

 Körtvélyessy Kinga közös kislányukkal, Lilivel együtt nemrég elköltözött a közös családi házból, és szakított a rapperrel.

– A szakítás után Junior a munkába temetkezett, rengeteg fellépése, koncertje volt, dolgozott és bulizott, de amikor hazament és egyedül volt, rájött, hogy mit veszített – árulta el a Blikknek a pár egyik ismerőse néhány nappal ezelőtt.

Junior tisztában volt vele, hogy az első lépést neki kell majd megtennie, s bár békében váltak el egymástól, valamint kislányuk, Lili miatt amúgyis folyamatosan tartották a kapcsolatot, időnként találkoztak, ám Junior szeretett volna kettesben lenni a feleségével, ezért randira hívta Kingát. A randiról a közösségi oldalán is megosztott néhány képet, amihez ezt írta: „Megkezdődtek a közel-keleti béketárgyalások. A két fél egyelőre higgadt magatartást tanúsít

Az biztos, Junior igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy visszahódítsa a feleségét, akivel már hét éve vannak együtt, s bár a kapcsolatuk viharos volt és több hullámvölgyet is megélt, de mindig visszataláltak egymáshoz.

A múltkori randevú után a kis család most közös programot is csinált, a boldog családi képeket pedig Junior a közösségi oldalán is megosztotta:

„Sétálunk, sétálunk, egy kis dombra lecsücsülünk, csüccs” – írta bejegyzésében Junior.

Indirekt/Blikk