KezdőlapCímlapFolytatódik a sztárbalhé: ezt üzente az exe Szulák Andreának

Folytatódik a sztárbalhé: ezt üzente az exe Szulák Andreának

Mintha egy latin-amerikai szappanoperát látnánk: miután Marsi Anikóval összejött Szulák Andrea exével, az énekesnő igencsak kemény kijelentéssel nyugtázott. Most a férfi is reagált Szulák beszólására.

Napok óta attól hangos a sajtó, hogy Marsi Anikó – bár még hivatalosan nem vált el Palik Lászlótól – újra szerelembe esett. A választottja Gyarmati Gábor személyfuvarozó, akivel egyre gyakrabban látják a budai hegyekben közösen sportolni, vagy épp vásárolni menni. Szerelmüket már nem is titkolják, nem bujkálnak a kíváncsi szemek elől, ennek is köszönhető, hogy Gábor volt párja, kislánya édesanyja, Szulák Andrea is tudomást szerzett a kapcsolatról, amiről meg van a véleménye. A színész-énekesnő meglehetősen kemény posztban foglalta össze, mit gondol a férfiról, aranyásónak bélyegezve őt.

Az énekesnő beszólása célt ért, de Gábor nem maradt adósa, Facebook-oldalán vágott vissza: „Mennyivel elegánsabb lett volna, ha csak annyit ír, hogy legyenek boldogok… Én mindig azt kívánom neki, legyen boldog.”

Amúgy Gábor Szulák Andrea mellett egy másik népszerű színésznőt, Agócs Juditot is gyermekkel ajándékozott meg – írta a Bors.