KezdőlapCímlapNagy meglepetésekkel tér vissza Ákos

Nagy meglepetésekkel tér vissza Ákos

Kovács Ákos a Csend leszek című új szerzeménye kapcsán vendégeskedett a közelmúltban az M2 Petőfi TV Én Vagyok Itt! műsorában, amelyben elmondta, milyen érzésekkel várja a koncertszezont.

A határtalan, néma világűr a színtere Kovács Ákos legújabb videóklipjének, amely a Csend leszek című új dalához forgott. Az animációs kisfilm az eredeti dal a Menczel Gábor-féle RetroBass Remixhez készült, aki korábban a Bonanza Banzai nevű zenekaruk billentyűs zenésze volt.

– Vénségünkre, kirobbanó örömmel fogadtuk, hogy találkozhatunk végre a közönségünkkel, több mint másfél évnyi koncertszünet után, amit egyedül a múlt szeptemberi lemezbemutató szakított meg. Tekintettel a helyzetre, csak védettségi kártyával lehet majd bejutni a Fel a Szívekkel-turné koncertjeire. Bízunk benne, hogy valamennyi rajongónk rendelkezik már ezzel, mert mi már nagyon szeretnénk élőben zenélni nekik – mondta a műsorban a Kossuth-díjas magyar dalszerző.

Az énekes meglepetésként azt is elárulta, hogy a koncerteken a slágerek mellett izgalmas, régóta nem játszott dalok is helyet kapnak. De további meglepetéseket is ígért a rajongóinak Ákos – írta az Origo.