KezdőlapCímlapCseh László: Itt az ideje, hogy abbahagyjam az úszást

Cseh László: Itt az ideje, hogy abbahagyjam az úszást

Cseh László elmondta, mikor hagyja abba a versenysportot. A 35 éves úszó a DIGI Sport híradójában, a Sport 24-ben azt mondta, ha sikerül a kijutás az olimpiára, akkor utána biztosan visszavonul, ha nem, akkor az Eb volt az igazi nagy versenye.

„Az tudom, hogy Tokióban lesz a pályafutásom utolsó úszása. Eldöntöttem, hogy ha továbbmegyek, akkor a nyári olimpián lesz az utolsó versenyem, ha nem, akkor ez az Eb volt az. Itt az ideje, hogy abbahagyjam az úszást. Lehet ezt még sokáig húzni-halasztani, meg sanyargatni magamat, de egyszer megálljt kell parancsolni az őrületnek” – nyilatkozta Cseh László.

Az ötödik olimpiájára készülő világbajnokunk elmondta, hogy feleségével együtt hozza meg a végleges döntést Tokióról. A műsorban elmondta, hogy tudja, az Eb-n elért idején még javítania kell.

„Kicsit dinamikusabbá kell tenni a mellúszást, a gyorson pedig valahogy jobban kell bírnom majd, ez mindenképpen nagyon fontos. És ennél az időeredménynél sokkal jobb idő kell szerintem az olimpián ahhoz, hogy egyáltalán döntőbe kerülhessek.” – mondta.

Indirekt/Blikk