KezdőlapBelföldAlekosz bekattant: mindenhova becsenget, olyan lányt keres magának, mint Berki Mazsi

Alekosz bekattant: mindenhova becsenget, olyan lányt keres magának, mint Berki Mazsi

Alekosz feleséget keres magának, de már unja a pesti lányokat, akik állítása szerint nem főznek, nem takarítanak, csak üdülni akarnak.

Három szívecskés és egy piros lufival indul hódító körútjára a valóságshow-hős. Alekosz már csak vidéki lányt keres magának, na de nem akármilyet, hiszen elvárásai között szerepel az, hogy a lány szemrevaló legyen, házias, és el tudja készíteni a sztár kedvenc csirkelevesét. A botrányhős szerint a pesti lányok nem elég háziasak, és inkább utazgatnak ahelyett, hogy gyereket szülnének neki. „Pesti lánnyal az együttélés teljességgel kizárt” – jelentette ki Alekosz.

A valóságshow szereplő első állomásai között szerepel Fejér és Tolna megye. „A többi megyét később jelentem be. Baranya és Bács Kiskun megye biztosan sorra kerül! Érzem. Járni fogom a kis utcákat! Hol kocsival, hol gyalog. Benézek az udvarokba-portákra, és ha az udvaron házias lányt látok, rögtön becsöngetek! A szülőktől nagyszülőktől kikérem azt. Hazahozom! – mondta Alekosz a Ripostnak.

Látják? Én, előre megmondtam! Az ajánlat bekerült az újságba, s a mester is bekerülhetett volna, ha jelentkezett volna….

Közzétette: Nagy Alekosz – 2021. március 19., péntek

Alekosz Facebook-oldalán pénteken azt írta, hogy 12 millió forintot lekötött az esküvőre, és amelyik nő hajlandóságot mutat, azt rögtön el is veszi. „Az se baj, ha kiáll értem-mellettem. Mint a Mazsi a büntetőfékező izomcelebért. Az dicséretes volt! Jó volna, ha olyan asszonyom volna” – írta a celeb.