KezdőlapCímlapGyereket tervezett halála előtt a magyar sztár

Gyereket tervezett halála előtt a magyar sztár

Benkő Dániel nem készült a halálra. Mint kiderült kedvesével, Bazsarózsával, közös gyereket szerettek volna. A lány a először mesélt kettejük titkos tervéről.

Sokan kételkedve nézték a 72 éves lantművész és az ötven évvel fiatalabb lány kapcsolatát, hiába próbálták elmagyarázni, hogy a nagy korkülönbség ellenére igazi szerelem az övék. Sajnos a családalapításról szőtt álmaikba a sors közbeszólt. Mint közismert Benkő Dániel tavaly decemberben elhunyt. Barátai és a hozzá közelállók pénteken kora este búcsúztak el tőle egy zenés, borozgatós, táncos összejövetelen. Bazsarózsa, aki szerelme, társa és múzsája volt az életművésznek, itt adott interjút az RTL Klub Fókusz című magazinjának..

„Gyereket szerettünk volna, sőt Dániel szeretett volna gyereket tőlem. Rá kellett beszélnie, hogy menjek bele ebbe a tervébe. Végül sikerült rábeszélnie és én is akartam gyereket és próbálkoztunk is, de nem jött össze.” – mondta Benkő balett-táncos szerelme.

Fotók: Facebook

Ahogy mesélte, 14 éves korában ismerte meg a zenészt, aki onnantól kezdve „nevelgette” őt. Emlékei szerint 4-5 éve aztán szorosabb lett a kötelék közöttük.

„A nagy szerelmek nem gyógyíthatók – van egy ilyen dal – és az ilyen nagyágyúkat nem hiszem, hogy ki lehet heverni” – mondta párja elvesztéséről könnyeivel küzdve Bazsarózsa.