KezdőlapBűnügyBrutális: a CIA bérgyilkosaként csajozott a Tinderen, randi után elásta az áldozatát

Brutális: a CIA bérgyilkosaként csajozott a Tinderen, randi után elásta az áldozatát

Elképesztő bűnügy tartja rettegésben Új-Zéland népét, miután kiderült: a magát CIA problémamegoldó embernek tituláló férfi az első randi után megölte Grace-t, a 21 éves lányt.

Jessi Kempson és Grace Millane az egyik leghíresebb randiappon, a Tinderen találkoztak. Miután a pár megbeszélte az első randevút – a Daily Mail információi szerint – elmentek vacsorázni, majd este 10 óra környékén felmentek a hotelbe, ahol a gyilkos megszállt. A lányt többé nem látták élve. Jesse Kempson áldozatát egy sekély sírba temette, nem messze a gyilkosság helyszínétől.

Kempson egyébként – mint kiderült – elképesztőbbnél elképesztőbb hazugságokkal szédítette a nőket. A legmeredekebb állítása szerint ő valójában a CIA titkos bérgyilkosa, de volt már jólmenő olajcég managere, az Új-zélandi rögbi-válogatott egyik játékosának közeli rokona, volt árva, rákos, de olyan is előfordult, hogy (nemlétező) bűnbanda-kapcsolataival igyekezett az ágyába csábítani valakit. A gyilkos végül jogerősen 17 év letöltendő börtönbüntetést kapott.